Maria Verhofstede over klanten als ambassadeurs en hoe luisteren naar je klant rendeert

In Nieuwkerken-Waas schrijft de familie Verhofstede al 135 jaar aan een verhaal dat draait rond passie voor het product en liefde voor de natuur. Wat ooit begon als een bierbrouwerij is vandaag een ambachtelijke likeurstokerij die gedreven gerund wordt door de vierde generatie van de familie.

In het gesprek met Maria Verhofstede, één van de drijvende krachten in en achter het familiebedrijf, hebben we het uitgebreid over het familiebedrijf anno 2022. En hoe samenwerken met familie zich in de praktijk manifesteert. Rode draad doorheen het verhaal: de raad van nonkel Christiaan: “Blijf gewoon jezelf”. En volgens Maria is dat de beste raad die ze ooit kon krijgen.

Klanten van Verhofstede zijn ware ambassadeurs voor het bedrijf. En daar ligt de kracht van ondernemen volgens Maria. “Wat je zelf leuk vindt, geef je met plezier door aan je klanten. En luisteren naar je klanten! Want dat rendereert.” Getuige daarvan zijn 5 medailles op het Concours Mondial de Bruxelles.

Deze fijne babbel is het verhaal achter een bedrijf met een rijke geschiedenis, een ambitieuze toekomst, en dat in combinatie met liefde, passie en gedrevenheid voor product en klant.

Een reactie, bedenking, aanvulling, ... ? Deel ze hier: