Marc Hallez over een duidelijke merkidentiteit, de toekomst van televisie en de rust in z’n hoofd

Marc Hallez is, samen met zijn levenspartner Magali Sibille, de bedenker, de bezieler en de drijvende kracht achter themazender MENT TV. En met de zender kiest Marc resoluut voor een duidelijke merkidentiteit. Een succesformule, zo blijkt.

“Elk jaar dat je niet investeert, en niet ergens innoveert, is een jaar dat je verliest. Niet in dat jaar, maar in de jaren daarop”, is één van de stellingen waarover we het uitgebreid hebben. Bij MENT TV gebeurt dit stap voor stap. “Geld dat er niet is, geven we ook niet uit”.

Verder heeft Marc het over het belang van automatisering. Ook in de televisiesector. En de invloed van corona op de Vlaamse muziekindustrie.

En, misschien nog het belangrijkste van allemaal, Marc heeft na vele jaren van dag en nacht werken eindelijk een balans gevonden tussen werk en privé. Hoe hij rust heeft gecreëerd in z’n hoofd én in z’n business, dat hoor je in deze episode.

Een reactie, bedenking, aanvulling, ... ? Deel ze hier: