Stan Blomme over communicatie bij film- en gamereleases en de rol van influencers

Stan Blomme runt sinds 2009, samen met vennoot Koenraad Parrein, Day One MPM. Noem het een one-stop-shop waar bedrijven uit de film-, game- en speelgoedindustrie terecht kunnen voor PR, brand activation, influencer marketing, events, media strategie, media buying, … Alles onder één dak. Of liever: twee daken, want het bedrijf bedient de Benelux-markt en heeft daarvoor een kantoor in Roeselare en een kantoor in Hoofddorp.

In deze babbel vertelt Stan onder andere hoe hij en z’n team van een klein vonkje een uitslaande brand weten te maken. Op communicatievlak dan toch. En we hebben het over zijn brandende ambitie om als communicatiepartner zo vroeg mogelijk bij een project betrokken te zijn. Want “dat laat zich voelen in het uiteindelijke resultaat”.

Influencers spelen een belangrijke rol in de communicatiecampagnes die Stan opzet voor zijn klanten. Ze zijn zelfs zo belangrijk dat hij samen met één van z’n voormalige werknemers Mastr lanceert, een managementbureau voor influencers.

En een rode draad doorheen het gesprek, en het traject van Day One MPM tot nu toe: groeien is niet gelijk aan meer, maar groeien is gelijk aan beter.

Een reactie, bedenking, aanvulling, ... ? Deel ze hier: